DIENSTEN

Van mengpuin tot betonpuin, van asfalt tot hydraulische mengpuin: Van der Heijden Nistelrode breekt het voor u, met kwaliteit tot de laatste korrel! Met vier mobiele puinbreekinstallaties kunnen wij in heel Nederland, én daarbuiten, uw puin breken.
 
Bij het uitvoeren van sloopwerkzaamheden komen onder andere steenachtige materialen (puin) vrij. Door de puin op een juiste manier te bewerken, zorgen wij ervoor dat het puin geen afval meer is, maar een nieuwe grondstof wordt.
 
De mobiele puinbreekinstallaties zijn inzetbaar op elke locatie, van een slooplocatie tot een vergunde breeklocatie. Onze mobiele puinbreekinstallaties bestaan uit de volgende machines:

 - De puinbreker die het puin breekt
 - De zeefmachine die het puin op de gewenste fractie afzeeft
 - Een mobiele rupskraan voor het laden van de puinbreker
 - Een shovel voor de afvoer van de gebroken puin
 
Twee van de vier puinbrekers en enkele zeefinstallaties zijn geheel in eigen beheer gebouwd, waardoor we een gemiddelde capaciteit van 300 ton/uur hebben. Tevens is het mogelijk om zonder problemen, blokken puin met een afmeting van 100x100x25 cm door de breker te laten gaan.
De derde en vierde puinbreker van Van der Heijden zijn een Kleemann MR 130 Z(i) EVO2. 
Doordat het vervoer van de installaties altijd snel verloopt, is de inzet zeer flexibel.

Alle opdrachten worden uitgevoerd door een vast team van medewerkers.

Van der Heijden Nistelrode beschikt over een KOMO Productcertificaat, NL BSB Productcertificaat, werkt volgens de ISO 9001 norm en beschikt over een VCA** certificaat. Kijk bij certificaten voor meer informatie hierover.